Spe(e)l je mee met de letterfee?

Doelgroep: 6-7 jaar (overgang eerste naar tweede leerjaar) We richten ons op kinderen die nog extra inoefening kunnen gebruiken op de taal-leerstof van het eerste leerjaar – Periode: 17 t.e.m. 21 juli 2023 van 9u tot 16u

Tijdens deze week staan letters en woorden centraal! Samen met de letterfee worden alle letters nog eens op speelse manier geoefend. Zitten die letters nog niet helemaal goed in je hoofd? Is het moeilijk om woorden te lezen? Dan is dit kamp helemaal iets voor jou! Maar opgepast! Geen lesbankjes en werkblaadjes voor ons! Oh nee!! We gaan goochelen met letters, toveren met woorden, op schattenjacht en dromen-tocht! We trekken vooral naar buiten, want daar hebben we pas echt de ruimte om met letters te gooien en naar woorden te zoeken! Ga jij mee op dit taal-avontuur met de letterfee? 

Voor dit kamp werken we samen met High Five. Zij zorgen alvast dat alle administratie tip top in orde is zodat ik me volledig kan concentreren op de uitwerking en inhoud van de kampweek. Dat betekent dit jaar ook dat de ouders zowel een attest voor het ziekenfonds als een fiscaal attest kunnen aanvragen.

Klaar om in te schrijven of wil je nog extra informatie? Volg dan deze link!

Een kampweekje (maandag tot vrijdag) met de Letterfee kost 150 euro. We gaan steeds in beperkte groepjes van maximum 12 kinderen aan de slag en de begeleiding van de kampen is in handen van een leerkracht. Hierdoor kunnen we de leermomenten van onze deelnemers optimaliseren.

Uiteraard ligt de nadruk op ontspanning en plezier maken. We zetten dus vooral in op spelenderwijs en bewegend leren. Op die manier kunnen we ten volle genieten van onze rijke taal.

De deelnemers brengen zelf een rugzakje met lunchpakket, koek, fruit en voldoende drank (bij voorkeur water) mee. Al de kampjes gaan door in basisschool Dol-fijn te Rillaar – Ebdries 11, 3202 Rillaar. Er is steeds opvang voorzien van 8u tot 9u en 16u tot 17u.