Onze vakantiekampen

Groot nieuws! Vanaf dit schooljaar zal ik samenwerken met High Five voor de organisatie van de zomerkampjes. Hierdoor kan ik niet alleen meer mensen op de hoogte brengen van deze super plezante en leerrijke taal-weken, maar kan ik mij nog meer focussen op de uitwerking en de inhoud van de taalkampen. Dankzij High Five wordt alle administratie tot in de puntjes geregeld en kunnen ouders ook attesten aanvragen voor zowel ziekenfonds als belastingen. Kijk snel op de website voor extra informatie en inschrijvingen!

https://www.high-five.be/kampen/3268

https://www.high-five.be/kampen/3269

Joepie! Vakantie!! Als de laatste schooldag achter de rug is, verdwijnt al die leerstof even uit ons hoofd en maken we plaats voor ravotten, spelletjes spelen, gamen, … alles behalve leren, toch? En zo hoort het ook! Maar wist je dat je niet alles hoeft te vergeten wat de juffen en meesters vertelden om je toch te amuseren? Tijdens onze super leerrijke kampen ga je een week vol creativiteit en spel tegemoet, terwijl we een hele week met ons hoofd tussen de boeken, woorden en letters zitten. Kijk snel wat we voor jou in petto hebben! We bieden kampen aan in twee leeftijdscategorieën tussen 6 en 12 jaar. 

Spe(e)l je mee met de letterfee?Geheime letters en geniepige woorden
Doelgroep: 6-7 jaar (overgang eerste naar tweede leerjaar) – Periode: 17 t.e.m. 21 juli 2023 

We richten ons op kinderen die nog extra inoefening kunnen gebruiken op de taal-leerstof van het eerste leerjaar. Samen met de letterfee worden alle letters nog eens op speelse manier geoefend…
Meer info…
Doelgroep: 8-12 jaar, tweede en derde graad lagere school
Periode: 24 t.e.m. 28 juli 2023 

Zin om een escape-spel te maken vol gekke letters, rare woorden en vreemde zinnen? Dan is dit kamp iets voor jou…
Meer info…

Ben jij een Woordenschatje of een Leeskampioen? Kijk dan snel welk kamp iets voor jou is.

Een kampweekje (maandag tot vrijdag) bij Woordenschatjes en Taalkampioenen kost 150 of 160 euro. We gaan steeds in beperkte groepjes van maximum 12 kinderen aan de slag en de begeleiding van de kampen is in handen van een leerkracht. Hierdoor kunnen we de leermomenten van onze deelnemers optimaliseren.

Uiteraard ligt de nadruk op ontspanning en plezier maken. We zetten dus vooral in op spelenderwijs en bewegend leren. Op die manier kunnen we ten volle genieten van onze rijke taal.

De deelnemers brengen zelf een rugzakje met lunchpakket, koek, fruit en voldoende drank (bij voorkeur water) mee. 

Voor de kampjes werken we samen met High Five. Al de kampjes gaan door in basisschool Dol-fijn te Rillaar – Ebdries 11, 3202 Rillaar

– Spe(e)l jij mee met de letterfee? – 17 juli t.e.m. 21 juli 2023 van 9u tot 16u

– Geheime letters en geniepige woorden. – 24 juli t.e.m. 28 juli 2023 van 9u tot 16u

Er is steeds opvang voorzien van 8u tot 9u en 16u tot 17u.